GoPro HERO5 Black Snelstartgids

Tuesday, August 15, 2017
Download

AAN DE SLAG Zie voor meer informatie gopro.com/yourhero5

INSTELLEN INSCHAKELEN Schakel de camera in. Open het accuklepje. OPMERKING Plaats een microSD-kaart (apart De camera is niet waterdicht wanneer de kleppen verkrijgbaar) en batterij. open zijn. Bekijk de camerarondleiding. Open de zijklep. Laad de accu op.

CAPTURE VIDEO + FOTO’S STEMBEDIENING Selecteer de gewenste cameramodus via het aanraakscherm of met de modusknop. 1. Veeg naar beneden, tik dan op Preferences (Voorkeuren) > On Camera Voice Control (Stembediening op camera). 2. Selecteer een taal. Zorg ervoor om voor Engels en Spaans uw dialect te kiezen. 3. Tik op On (Aan). 4. Geef een commando: Druk op de ontspanknop om de • GoPro start recording opnames te starten en stoppen. • GoPro stop recording • GoPro take a photo Ga, om alle commando’s te zien, naar Preferences (Voorkeuren) > List of Commands (Lijst van commando’s). TIP Als je video of timelapse-foto’s opneemt, stop dan met opnemen voordat je een nieuw commando geeft.

CAMERA BEVESTIGEN APPS Gebogen plakbevestigingen Maak en creëer prachtige video’s. Onze mobiele en desktopapps maken het je gemakkelijk. CAPTURE Live preview, afspelen en volledige camerabediening. QUIK™ Eenvoudig fantastische bewerkingen maken. QUIK | DESKTOP Breng bij Plaats de camera in het Klik de bevestigingsgesp Importeer en geniet van jouw beelden, en maak er geweld- kamertemperatuur een bevestigingsframe. in de plakbevestiging. ige video’s van in slechts een paar klikken. plakbevestiging op een schoon oppervlak aan. Download op gopro.com/apps TIP JOUW GOPRO BIJWERKEN Spoel de camera na gebruik in zand, vuil of zout water, in zoet water af. Sluit aan op de Capture app of Quik desktopapp om updates te checken en de nieuwste camerafuncties te downloaden.

MEER VAN GOPRO OVERAL TOEGANKELIJK + DEELBAAR Met een optioneel GoPro Plus-abonnement kan HERO5 automatisch foto’s en video’s uploaden naar de cloud, voor eenvoudige toegang, bewerking en delen op je telefoon. Ga voor een proefabonnement naar gopro.com/plus GOPRO AWARDS Upload je mooiste foto’s en video’s naar GoPro. Onze favorieten ontvangen een beloning in contanten. Dien in op gopro.com/awards 130-20757-000 REVB Raadpleeg de Belangrijke productinformatie + veiligheidsinstructies voor de certificeringen per land.