GoPro HERO4 Session Snelstartgids

Wednesday, August 16, 2017
Download

AAN DE SLAG Volledige gebruikershandleiding beschikbaar op gopro.com/help.

INSTELLEN LEG VIDEO + FOTO’S VAST Video Timelapse Open de zijklep. Plaats een microSD kaart (apart verkrijgbaar). Door kort in te drukken neem je Door lang in te drukken neem je in videomodus op. in timelapsemodus op. Laad de accu op. OPMERKING De camera is niet waterdicht wanneer de klep open is.

MODI + INSTELLINGEN WIJZIGEN CAMERA BEVESTIGEN Schakel het apparaat in en druk Selecteer een optie. Gebogen plakbevestigingen vervolgens op de knop om de menu’s te doorlopen. Breng bij Plaats de camera in het Klik de bevestigingsgesp kamertemperatuur een bevestigingsframe. in de plakbevestiging. plakbevestiging op een schoon oppervlak aan. TIP Spoel de camera na gebruik in zand, vuil of zout water, in zoet water af.

APPS MEER VAN GOPRO Maak en creëer prachtige video’s. Onze mobiele en desktopapps maken het OVERAL TOEGANKELIJK + DEELBAAR je gemakkelijk. GoPro Plus-abonnement maakt het makkelijk om je GoPro foto’s en video’s te openen, te bewerken en te delen, CAPTURE altijd en overal. Je krijgt ook 20% korting op steunen en Live preview, afspelen en volledige camerabediening. accessoires,* premium ondersteuning en meer. Ga voor een proefabonnement naar gopro.com/plus QUIK™ Eenvoudig monteren, geweldige video’s. * Er zijn uitzonderingen van toepassing. GOPRO AWARDS Upload je mooiste foto’s en video’s naar GoPro. Onze favorieten ontvangen een beloning in contanten. Dien in op gopro.com/awards QUIK | DESKTOP Importeer en geniet van jouw beelden, en maak er geweldige video’s van in slechts een paar klikken. Download op gopro.com/apps 130-20852-000 REVA JOUW GOPRO BIJWERKEN Raadpleeg de lijst met certificeringen per land in de Belangrijke productinformatie + Sluit aan op de Capture app of Quik desktopapp om updates te checken en de nieuwste camerafuncties te downloaden. veiligheidsinstructies